Algemene voorwaarden

Koekjesvormen

De koekjesvormen hebben een maat tussen de 7cm – 9cm. Afhankelijk welke vorm je kiest, kan de maat verschillen.

De koekjesvormen zijn van milieuvriendelijk PLA gemaakt en zijn volledig bio afbreekbaar. Dit maakt dat de vormpjes niet vaatwasbestendig zijn, dus gelieve ze te wassen met de handen en warm water te gebruiken.

Heb je een zelfgemaakt ontwerp in je hoofd? Denk aan een tekening, logo, schets, foto of tekst. Mail deze naar info@naamkoekjes.be in zwart-wit, in de hoogst mogelijke resolutie. Een afbeelding van internet aanleveren is niet mogelijk tenzij je vooraf de schriftelijke toestemming hebt gekregen van de maker of auteur. Algemeen: Let er goed op dat je de afbeelding ook mag gebruiken (auteursrecht)

Een naam in een koekjesvorm kan max. 8 letters bevatten. Anders wordt de naam te klein en is deze niet meer leesbaar als je een koekje maakt. Dat zou spijtig zijn natuurlijk!

Indien je een typo hebt gemaakt en dit pas ziet na dat de bestelling reeds is afgerond, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Meestal duurt het enkele dagen vooraleer de vormpjes in productie gaan. Hebben wij een fout gemaakt? Laat het ons zeker weten, dan zetten we het meteen recht!

Verzending

Levertijd ligt tussen de 4 – 5 werkdagen. Omdat elke bestelling opmaat gemaakt is handteren we een iets ruimere leveringstermijn.

De koekjesvormen worden verstuurd in een luchtenvelop en worden geleverd door onze leveringspartner.

Wij zijn momenteel enkel actief op de Belgische markt. Het is standaard nog niet voorzien op onze website. Indien je dit toch wenst worden er extra verzendingskosten aangerekend. Gelieve met ons contact op te nemen: info@naamkoekjes.be

We rekenen voor bestellingen onder 50€ een vast tarief van 5,6€ aan. Voor bestellingen gelijk aan of boven 50€ geldt er gratis verzending. 

Indien je bestelling beschadigd is geraakt tijdens het transport neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Zorg dat je foto’s hebt van de verpakking en de beschadigde artikel(en). We doen het nodige om het beschadigde artikel zo spoedig mogelijk op te sturen.

Betalen

Het is mogelijk om te betalen met: Bankcontact of credit card.

Nee alleen verzendkosten.
Prijzen zijn inclusief BTW.

Retour

– Producten die op maat zijn gemaakt geldt geen retourrecht. Bijvoorbeeld een Koekjesvorm met de naam of logo.
– Producten met gebruikssporen en producten die beschadigd zijn.

Binnen de zichttermijn van 14 dagen is retourneren mogelijk, alleen de verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Het product dient te worden teruggestuurd met alle geleverde toebehoren en in originele staat en gesloten verpakking. Al de info vind je in je pakketje terug.